Успешен да е денят Ви с хороскопа на Марица! ОВЕН Благоприятен ден

...
 Успешен да е денят Ви с хороскопа на Марица!
ОВЕН
Благоприятен ден
Коментари Харесай

Напрегнат ден за Рибите, голям късмет връхлита две зодии

 Успешен да е денят Ви с хороскопа на " Марица "!

ОВЕН

Благоприятен ден за другарство. Ще имате доста забавни диалози, които ще се трансфорат в ключ към решаването на значими проблеми. Ще се изненадате какъв брой елементарно ще намерите общ език с нови познати. Ще бъде потребно да извършите разбор на работата и връзките си. 

ТЕЛЕЦ

Денят е съвършен за среща с хора, с които ви свързват ползи или работа. Ще може елементарно и естествено да говорите за това, което провокира разногласия, да изгладите недоразуменията или да се споразумеете за още взаимни дейности. Възможно е да се наложи да се намесите в непознати каузи. 

БЛИЗНАЦИ

Денят ще бъде доста потребен Ако въпреки всичко зародят някакви усложнения, незабавно ще се намерят хора, които ще ви оказват помощ за превъзмогването им. Активният отдих и спорт ще ви ободрят и бързо ще възстановите силите си. Внимавайте с парите и не правете огромни покупки.

РАК

Денят е подобаващ за сложен диалог, който от дълго време не се осмелявате да започнете. Важно е да запазите хладнокръвие и самообладание. Бъдете уверени в думите си и не се поддавайте на страсти. Неочаквано финансовите проблеми, които са ви тормозили, ще бъдат сполучливо позволени.

ЛЪВ

Денят ще бъде прочувствен. Освен с настоящите задания ще съумеете да сложите завършек на доста разногласия. Хората ще ви слушат деликатно и ще извършите положително усещане на всички. Не е изключено и другарство, което ще сложи началото на една красива сантиментална история. 

ДЕВА

Днес ще се разбирате добре с близките. Отношения, изпълнени с спорове, ще се трансформират към по-добро и това значително ще бъде ваша заслуга. Някой ще има потребност от вашата помощ или съвет. Направете всичко допустимо, с цел да решите казуса, само че помислете и за своя отдих.

ВЕЗНИ

Поставили сте си високи цели и през днешния ден ще имате късмет да ги постигнете. Не се задоволявайте с малко. Ако действате вярно и не губете време, ще съумеете да извършите това, към което се стремите. Хора, от които зависи кариерата ви, ще повярват във вас и в тяхно лице ще намерите нов съдружник. 

СКОРПИОН

Приятен ден за отмора. Ако събитията ви разрешават да отложите нещата, би трябвало да извършите тъкмо това и даже да не мислите за тях. Веднага ще се почувствате по-свободни, а настроението ви доста ще се усъвършенства. Ще може да се захванете с нещо по-ново и забавно. 

СТРЕЛЕЦ

Опитайте се да се измъкнете от паниките. Оставете настрани всички неща, които могат да почакат и правете това, което в действителност ви прави щастливи. Ако имате опция да посетите някои забавни места, не я пропускайте. Обърнете внимание на необикновени предложения. 

КОЗИРОГ

Добър ден за справяне с дребните задания, които са се натрупали в последно време. Те могат да бъдат както познати, по този начин и нови. Във всеки случай ще се справите ужасно. Ще получите препоръки, които не изпълнявайте напълно на доверие. По-скоро се осланяйте на интуицията и опита си.

ВОДОЛЕЙ

Днес работата ще ви затрупва, само че не е належащо да се пробвате да се справяте сами. Със сигурност ще има искащи да ви оказват помощ. Общите действия ще ви оказват помощ да оставите различията и разногласията в предишното. Отношения, които неотдавна са били напрегнати, ще се трансформират доста към по-добро.

РИБИ

Очаква ви под напрежение ден. Предстои ви да се захванете с нещо значимо, само че би трябвало да сте подготвени да преглътнете обстоятелството, че няма да постигнете стремежи резултат незабавно. Днес ще ви би трябвало увереност и доста самообладание. Вие ще покажете тези качества, а другите би трябвало да се преценяват с това.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР